fbpx

Reserva la teva plaça ara!

Inscripcions del 21 al 25 de setembre!

Vull ajudar-te a fer de l’escriptura i la lectura unes aliades de per vida, unes amigues. A fer realitat aquell llibre que somies. A gaudir escrivint i llegint sense por. Crec que puc ajudar-te perquè fa gairebé vint anys que engresco, ensenyo i acompanyo persones que tenen la necessitat d’escriure. I, sobretot, per la meva experiència personal, que he fet realitat el meu somni de ser escriptora i ajudar els altres a ser-ho.

Aquesta tardor et pots apuntar als següents tallers:

El goig d’escriure (presencial/zoom si fos necessari)

El goig d’escriure” és el taller que m’hauria agradat trobar quan començava a generar textos amb pretensions literàries, un espai per transitar i incorporar l’escriptura i la lectura al meu ritme i ben acompanyada, on l’itinerari individual preval sobre els objectius d’aprenentatge de grup.

En aquest taller cada alumne treballa en el seu projecte personal d’escriptura. Treballa en el seu llibre.

Escriptura terapèutica NOU! (presencial/zoom si fos necessari)

Escriure ens ajuda a travessar i acceptar el dolor i les pèrdues, a transitar per les boires de la ment. La paraula escrita és un canal per alliberar paraules silenciades i emocions contingudes, per elaborar situacions no resoltes, per recuperar els somnis i despertar a la poesia de la vida.

Els secrets de la narració NOU! On line via zoom.

Vols conèixer què s’amaga darrere d’un bon conte o d’una novel·la apassionant? Com s’escriuen? 

Treballarem les tècniques narratives bàsiques: l’ús literari del llenguatge, qui conta la història i des d’on?, amb quines paraules?, com són les veus dels personatges?, com estructures la història i el relat?, on transcorren els fets?, com mous les busques del rellotge de la teva narració?

Llegir com un escriptor NOU! On line via zoom.

Club de lectura que posa l’èmfasi en la forma que els escriptors i escriptores desperten sensacions i sentiments, provoquen el pensament crític o la sensibilitat del lector i creen altres efectes determinats.

Llegir com a un escriptor neix per completar l’activitat de l’espai d’escriptura “El goig d’escriure” i donar més amplitud específica a la lectura analítica, tan essencial per a l’escriptor. Però està obert a totes aquelles persones interessades en l’anàlisi de lectures des d’un punt de vista literari.

%d bloggers like this: