fbpx

LA CREATIVITAT

S’ENTRENA CADA DIA

Aconsegueix l’e-book Les bases de la creativitat

La creativitat és un múscul que s’ha d’entrenar cada dia

las bases de la creatividad raquel picolo (4)

Fotografía: Òscar Martos

SÓC RAQUEL PICOLO

Escriptora i mestra d’escriptura 

Ajudo les persones de totes les edats interessades a avançar en l’escriptura creativa i a millorar la comunicació escrita. Les acompanyo en el desenvolupament dels seus projectes literaris, oferint-los recursos tècnics i engrescant-los a escriure i llegir, a trobar la seva veu i la seva via. També ensenyo a utilitzar l’escriptura com a una eina terapèutica i per viure millor.

T’engresco a escriure i llegir com un escriptor. T’animo a fer-ho sense por, sent tu mateix o mateixa, que vagis descobrint quina és la teva escriptura i vagis consolidant la teva veu. T’encoratjo a escriure cada dia.
Comento els teus textos pensant específicament en el teu projecte i els teus interessos. A més, als tallers gaudeixes d’un grup de companys dels quals aprens i que actuen com els teus primers lectors qualificats.
T’ajudo a acabar el teu llibre i a escriure per ser més feliç.

A PUNT PER POTENCIAR LA CREATIVITAT?

Introdueix les teves dades i descarrega l’e-book

El meu nom és Raquel Picolo i sóc la responsable de raquelpicolo.net, la finalitat és l’enviament d’informació i formació sobre escriptura, amb la legitimació del teu consentiment atorgat en el formulari. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades (vegeu la política de privacitat). Faig servir Mailchimp com a plataforma d’automatització d’e-mail màrqueting. En fer clic sobre el botó per subscriure’t a aquesta llista, les teves dades seran enviats a Mailchimp per al tractament d’aquestes.