Als clubs de lectura sumem al goig de llegir el plaer de compartir l’experiència lectora.

  • Compartir el vici de llegir.
  • Fer de la lectura un pont per al diàleg.
  • Crear nous continguts i coneixements a partir de la lectura compartida d’un llibre.

La major part dels clubs de lectura que condueixo o he conduït són de narrativa general. Llegim autors del segle XX i contemporanis i procuro donar un espai important als llibres en llengua catalana i a les escriptores. En condueixo dos d’específics, novel·la històrica, a la Biblioteca Sofia Barat. Des del curs 2015-16 participo en el projecte Llegir el teatre en representació de la Biblioteca de Vilassar de Mar. També condueixo el club virtual Llegir el teatre de les Biblioteques Públiques de Catalunya.

El curs 2020-2021 engegaré el club LLEGIR COM A UN ESCRIPTOR, que posarà l’èmfasi en la forma que els escriptors i escriptores desperten sensacions i sentiments, provoquen el pensament crític o la sensibilitat del lector i creen altres efectes determinats. No és un club que m’encarregui una entitat, com els altres que condueixo. LLegir com a un escriptor neix per completar l’activitat de l’espai d’escriptura “El goig d’escriure” i donar més amplitud específica a la lectura analítica, tan essencial per a l’escriptor.

Farem una trobada mensual via zoom, el primer dijous de mes a les 18 h.

El club es farà d’octubre a juny, però la inscripció serà per trimestres.

El preu és de 30 euros/trimestre i 15 euros/trimestre pels alumnes d’El goig d’escriure.

Al setembre publicaré les lectures d’octubre a desembre el 2020.

A continuació algunes imatges de lectures compartides amb els membres dels clubs i amb les autores i els autors dels llibres:

DolorsMiquelAP2
Amb Dolors Miquel a la Biblioteca de Vilassar de Mar
monika
Club de lectura Biblioteca Josep Vidal Soler. Amb Monika Zgustova.
la-melodia-del-desig
C.Morales 4.JPG
Amb Cristina Morales a la biblioteca Sofia Barat.
Alzamora VdM
Amb Sebastià Alzamora. Club de lectura Biblioteca de Vilassar de Mar.
flavia.

Amb Flavia Company. Club de lectura de la Biblioteca Martí Rosselló. Premià de Mar.

club lect1
Amb Vicenç Llorca. Biblioteca de Vilassar de Mar.

Condueixo o he conduït clubs de lectura per a les següents entitats: Biblioteca de Vilassar de Mar. Biblioteca Sofia Barat (Barcelona), Biblioteca de Premià de Mar, Biblioteca de Cabrils, Biblioteca de Vilassar de Dalt, Biblioteca del Bon Pastor (Barcelona), Biblioteca de les Corts (Barcelona),  Llibreria NoLlegiu (Barcelona), Biblioteca Josep Soler Vidal (Gavà), Biblioteques Públiques de Catalunya, Programa Cafè amb lletres Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.