GENER: Presentacions de Cròniques de Kaneai Vilassar de Dalt amb Joan Casanovas, NoLlegiu amb Gemma Pellissa, Dòria llibres amb Marta Pera, Ecomuseu d’Esterri d’Àneu, amb Oriol Riart, Amics de les Arts de Terrassa amb Toni Bernabé.

golferichs2.2

FEBRER: Taller d’escriptura creativa. Casa Golferichs, Barcelona.

raquelterrassaficurs

setmanadelalectura Esterri 2017

MARÇ: Taller de Conte literari. Els Amics de les Arts de Terrassa. Taller de Conte literari. Biblioteca Esterri d’Àneu. Setmana de la lectura.

flavia.

ABRIL: Club de lectura Biblioteca de Premià de Mar. Amb Flavia Company, parlant de Haru.

club de lectura de GAva

cabrils1

MAIG: Clubs de lectura de la Biblioteca de Gavà i de Cabrils endolcint les tertúlies sobre Sueño profundo y Manual per a dones de fer feina.

Fundació Pla Autobiografies

Alzamora VdM

JUNY: Fundació Pla (Palafrugell) sessió final taller Escriptures autobiogràfiques. Club de lectura Biblioteca de Vilassar de Mar, amb Sebastià Alzamora parlant de Dos amics de vint anys.

20170723_132317.jpg

JULIOL: representaicó del meu primer guió teatral El miracle de les muntanyes. Grup escènic d’Àneu Xants, direcció Roger Cònsul.

IMG_2755 Antoni Plans RED.jpg

AGOST: Presentació de Cròniques de Kaneai i La nit als armaris al Centre d’Art i Natura de Farrera, amb l’Elisabet Vallès, lectora de luxe.

20170917_121436

SETEMBRE: Taller Escriptura i Natura, Centre d’Art i Natura de Farrera.

C.Morales 4

OCTUBRE: Club de lectura Biblioteca Sofia Barat. Amb Cristina Moreno parlant de Terroristas modernos.
DolorsMiquelAP2

NOVEMBRE: Club de lectura Biblioteca de Vilassar de Mar. Amb Dolors Miquel parlant de Missa pagesa.

 

DESEMBRE: Una barreja de fotos per tancar l’any. Biblioteca Can Manyer, Casa Elizalde, Biblioteca Vilassar de Mar, Ecomuseu Esterri d’Àneu, Parades de Sant Jordi, Casa Golferichs, Catcom 2017, Cervera Fira del Llibre, Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà.