Escric aquest post i preparo els tallers d’escriptura d’estiu mirant la mar, mentre penso en les meves muntanyes nevades, en la grandesa dels Pirineus; en l’energia de l’herba, dels arbres, de les roques, de les aigues dolces i braves.

He començat a treballar amb molta il·lusió en els tallers de primavera i estiu als Pirineus de la Vall Farrera, les Valls d’Àneu i Andorra.

Si tens ganes de muntanya i d’escriure, no deixis passar aquests tallers de cap de setmana. Inscriu-te ara!, són poques places per taller.

Pirineu

 

 ESCRIPTURA I NATURA, 1-3 MAIG

I Taller Centre d’Art i Natura (Farrera, Pallars Sobirà)

La relació entre la literatura i natura és fascinant. En aquest taller d’escriptura creativa ens aproparem al text des d’una mirada contemplativa o exaltada de la natura i, també, des de l’esguard més científic, el que busca els àtoms i la comprensió de la vida.

Lloc: Centre d’Art i de Natura de Farrera (Pallars Sobirà)

  • Preu (sense allotjament): 120€. Residents Pallars Sobirà 10% de descompte.

 

STORYTELLING I CREACIÓ LITERÀRIA, 19-21 JUNY

 II Taller Ordino (Andorra)

Les històries són la matèria primera de la ficció i el recurs més poderós per atrapar el lector i encisar-lo. En aquest taller jugarem a estimular la creativitat i aprendrem a generar i desenvolupar bones històries.

  • Lloc: Hotel Babot. Ordino (Andorra)
  • Preu (pensió completa inclosa): 230€. Residents Andorra, 10% descompte al preu del taller.

 

GUIÓ AUDIOVISUAL I LITERATURA, 10-12 JULIOL                

VIII Taller a Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà)                           

 Les tècniques del guió audiovisual són molt útils per a l’escriptura literària. En aquest taller n’incorporarem algunes i ens sensibilitzarem una mica més amb el llenguatge audiovisual.

  • Lloc: Hotel Trainera. Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà)
  • Preu (allotjament i esmorzar inclosos): 190€. Residents al Pallars Sobirà, 10% de descompte  al preu del taller.