fbpx

Acabo l’any amb dos projectes que ja es couen al forn. Dos projectes molt personals i relacionats entre ells. Són el resultat de més de quinze anys d’experiència com a professora d’escriptura creativa i de tota la vida de caminar per la via de l’escriptura i la lectura.

El quinze de gener obriré el nou espai d’escriptura creativa “El goig d’escriure” on faré el que ja fa anys que faig: engrescar; animar a escriure, a llegir i a compartir; valorar en positiu i posar restriccions per esperonar. La diferència és que a “El goig d’escriure” el grup serà un complement per enriquir i reforçar i no pas el focus principal del procés; i cada l’alumne, cada artista, seguirà el seu itinerari individual. Jo, sobretot, faré el paper d’acompanyant. 

Si no ho has fet encara, pots descarregar-te algunes activitats d’escriptura creativa.

El segon projecte, que sortirà fins i tot abans del forn que El goig d’escriure, és el llibre “Escriure sense por. Manual d’escriptura creativa”, on destil·lo la meva experiència de més de quinze anys com a professora d’escriptura creativa. És un llibre escrit amb vocació de ser útil als lectors, gent que escriu, gent que vol escriure i no es decideix, gent que voldria escriure però que té por. A partir del 3 de gener el podràs comprar a Amazon.

Si encara no ho has fet, pots descarregar-te els primers capítols.

Per regalar per Reis! “El goig d’escriure” i “Escriure sense por. Manual d’escriptura creativa”. 

Bones festes!