fbpx
  1. Coneix-te.

Sàpigues què et motiva i on obtens l’energia creativa. Coneix quina és la teva percepció del món i  el motor de la teva escriptura. Connecta amb la teva ànima, t’ajudarà a enllaçar amb l’ànima dels lectors. Deixa que la teva singularitat brilli quan escrius.

  1. Sigues conscient.

La teva personalitat i visió de la vida es reflecteixen en el teu estil. Pots convertir els bloquejos literaris en disparadors creatius i les rareses personals en segell propi.

  1. Explora.

Fes coses que no has fet abans, llegeix llibres que no t’emportaries de la llibreria o de la biblioteca. Explora per enriquir i acabar de  precisar el teu camí creatiu.

4. Implica’t a fons.

Amb el que sents, amb la teva visió del món, amb el teu propòsit artístic, amb el teu full de ruta, amb les teves passions. Escriu sempre tan bé com puguis.

5. Escriu i llegeix.

Llegeix i escriu. És l’única manera, el secret és així de senzill. Llegeix com a un escriptor per alimentar la teva ploma i omple muntanyes de pàgines en blanc i no tinguis recança de llençar-ne més de la meitat, ja han complert la seva funció: posar oli a la mà que escriu.

.