fbpx

Des que tinc el blog-web www.raquelpicolo.net he celebrat les 6000, les 10000  i les 25000 visites. Avui aplaudeixo que la setmana passada va superar les 30000!

www.raquelpicolo.net està viu i gaudeix de bona salut. T’agraeixo que, de tant en tant, passis i t’aturis a la meva parada. Les visites, com pots veure, em fan feliç. Sense visites un blog no respira. Moltes gràcies!

Raquel Picolo és la meva marca i www.raquelpicolo.net el meu aparador. Ja saps que al blog parlo sobretot de la meva experiència com a escriptora i professora d’escriptura, i d’alguns llibres que he llegit i m’han interessat especialment. Parlo de literatura. Però el blog també és un canal d’expressió significatiu, poder disposar d’una plataforma on publicar els articles, que escric amb total llibertat, és una sort immensa. Com que vinc de l’època de la màquina d’escriure cada dia dono gràcies a wordpress.com per poder disposar d’una eina tan fabulosa com aquesta.

El blog amb un compromís de publicació regular (en el meu cas, setmanal) és un exercici d’escriptura molt interessant, un bon instrument per millorar l’escriptura.

I encara més. Tal com mostra l’esquema següent, el blog és el cor de l’ecosistema.