fbpx

El taller d’escriptura “El goig d’escriure” arriba a la tercera edició, amb el mateix esperit que el vaig iniciar però reforçat. És el taller que m’hauria agradat trobar quan començava a explorar l’escriptura creativa per quedar-m’hi una bona temporada. Perquè El goig d’escriure és un taller on transitar i incorporar l’escriptura i la lectura al teu ritme i amb bona companyia. També és un taller d’escriptura on l’itinerari individual ocupa el centre, sense renunciar a la riquesa del grup. Això era el que volia, i això és el que tenim.

És un plaer veure com els textos dels alumnes creixen i es transformen per esdevenir més potents, més autèntics. I és una gran riquesa per a tots treballar amb projectes molt diversos. A més, per mi és un repte agradable i continuat perquè he d’anar suggerint recursos individualitzats i els més ajustats possible.

El goig d’escriure” és un taller per:

  1. Gaudir escrivint i llegint sense por.
  2. Desenvolupar i acabar el llibre que vols escriure. 
  3. Beneficiar-se d’un acompanyament individualitzat.
  4. Reforçar la veu literària pròpia.
  5. Llegir i escoltar textos  en veu alta.
  6. Experimentar. 
  7. Practicar la lectura analítica.
  8. Construir el crític intern.
  9. Aprendre tècniques d’escriptura.
  10. Beneficiar-se del poder terapèutic de l’escriptura.

Primer grup de matí El goig d'escriure

Primer grup de matí El goig d’escriure.

Comencem el dia 6 d’octubre!

Què diuen els alumnes?

Escoltant els comentaris dels meus alumnes, no puc estar més satisfeta. Perquè veig que realment estic assolint el que em proposava. Estic molt agraïda a tots els alumnes, perquè que em mostren el camí. I, especialment, als que van ser pioners amb mi.

He après com aplicar la tècnica als meus escrits sense adonar-me’n, d’una manera fluida.

He après a escriure sense por. 

Maria Rosa Sorribas Escriche

La Raquel ha creat un espai acollidor i amb la seva preparació i el seu saber ens motiva per treure la millor escriptura de cadascú!

La Raquel fa que escriure sigui una part important del meu dia a dia.

Núria Marquilles

La proposta de treballar des del projecte personal de cadascú ha donat molt bon resultat. La Raquel ha introduït la teoria i la tècnica d’escriure a mesura que les nostres necessitats i mancances apareixien. Els exemples, lectures curtes. Un encert!

La Raquel sap potenciar els punts forts de cadascú. És una guia excel·lent.

Maria Triquell


La Raquel té un do per explicar amb poques paraules i sintetitzar perquè ho entenguis. Va per feina, dona sensació de tranquil·litat però no et deixa anar per les branques.

La Raquel ha creat un espai on entres a gust i cada dia t’hi sents millor. Compartir amb altres persones t’enriqueix i et dona confiança en tu mateixa.

Yvonne Breysse

El toc diferencial és l’estratègia basada principalment en dues coses: la IDENTIFICACIÓ del que vol fer cadascú i el SEGUIMENT de cada “projecte”. Les dues coses es fan amb la guia de la Raquel i la participació de tot el grup. Això fa que tothom se senti motivat (i engrescat), que perdi la por (i la mandra) d’escriure i que s’enamori del seu projecte

Manuel Martínez Espinosa

Pots mirar els tallers que faré aquesta tardor aquí.

Pots comprar “Escriure sense por. Manual d’escriptura creativa“, en paper I en format ebook, a Amazon. El llibre per a tots els tallers d’escriptura.

Escriure sense por. Manual d'escriptura creatva. Raquel Picolo