fbpx

Autèntic

Ja es veia que era una estafa, però  jo hi vaig saber veure l’oportunitat i vaig presentar la meva candidatura, cosida de mentides necessàries i discretes. Un perfil moderat i suficient. L’entrevistador va dubtar per culpa del color torrat de la meva pell, però el vaig saber portar allà on jo volia. Vaig signar un contracte de sou de gana, més les generoses i impossibles comissions. Mig any després, havent superat de llarg les comissions de tots els empleats de l’empresa i guanyat quantitats impossibles i desorbitades, signo un nou contracte, de directiu, i em frego les mans davant la perplexitat d’uns executius incapaços d’imaginar que un home amb sang berber com jo no només és capaç de vendre sorra al mig del desert sinó també de netejar l’empresa d’inútils. Incapaços de veure que jo no sóc cap estafa.