fbpx

Publicacions del 2022 d’autors que han passat pels meus tallers

Ja fa anys que els meus alumnes i exalumnes publiquen i que jo n’estic molt contenta perquè sé que són somnis fets realitat. Aquest any s’ha donat la circumstància que en pocs mesos es van concentrar uns quants llibres i vaig pensar que escriuria un post a final d’any per celebrar el seu èxit i el meu. És possible que hi hagi altres publicacions que se m’hagin escapat, demano disculpes. Us deixo aquesta mostra ben variada i mengívola amb la convicció que parir els somnis és una meravella.

  • Les memòries d’una família a la Pensión Doré:

  • Un conte infantil també pels grans:

  • Una autobiografia lectora:

  • Contes que s’entrellacen, a la Lleida dels anys 50:

  • Contes seleccionats al premi Vent de Port:

«Shift», és l’obra de Rosa Gurrera, que va guanyar el premi Vent de Port 2021. El llibre, amb els altres relats finalistes, es va publicar el 2022.

  • Poemes:
Poemes de Marta Armengol i Juan Guillén, i dos més.

Tanco amb els meus manuals d’escriptura, també sortits del forn (o refornejats) el 2022. Somnis fets realitat. No són textos literaris, són senzills i clars, perquè només pretenen ajudar i guiar en els camins de l’escriptura. Toquen els punts que em semblen més importants en l’escriptura creativa en general i concretament en la narrativa. Els pots comprar aquí.

Al gener segueixo amb El goig d’escriure, el taller d’escriptura per acompanyar-te amb els teus projectes literaris.