fbpx

M’encanten els gats, són uns animals increïbles. Per això en poso un sota el títol de “El goig d’escriure”, perquè caminen cap al seu objectiu sense fer soroll ni trencar res, amb la màxima elegància. Concentració zen, relaxació absoluta i inspiradora. Sí, els gats són molt bons companys de les escriptores i els escriptors. M’inspiren molt.

El goig d’escriure és el taller que m’hauria agradat trobar quan començava a generar textos amb pretensions literàries, un espai per transitar i incorporar l’escriptura i la lectura al meu ritme i ben acompanyada, on l’itinerari individual preval sobre els propòsits d’aprenentatge de grup. Però el grup i el luxe dels primers lectors també hi són.

T’ACOMPANYO PELS CAMINS DE L’ESCRIPTURA (3)

Com als dojos

El gener de 2018 vaig posar en marxa l’espai d’escriptura creativa “El goig d’escriure” i, cinc anys després, estic molt contenta de l’experiència. Crec que sí, que és un molt bona cosa per a tots aquells que volen tant l’assessorament individual com l’escalf del grup.

Sempre dic que el meu model són els dojos d’arts marcials i, també, l’aprenentatge musical i de les arts plàstiques. És cert, l’ensenyament per grups homogenis (edats, nivells…) no em sembla gaire interessant. Em quedo amb els dojos (jo quan medito ho faig al costat de monjos i monges zen que tenen molta experiència quan jo encara soc una principiant). Als dojos d’arts marcials els cinturons de tots els colors (nivells) entrenen i lluiten junts i aprenen els uns dels altres. Aquesta és línia en la qual crec.

A “El goig d’escriure” tothom aprèn de tothom i cadascú avança al seu ritme i en la seva direcció particular. El camí individual de cadascú és el centre de l’espai d’escriptura i jo assumeixo principalment el paper d’acompanyant i facilitadora. Per apuntar-s’hi hi ha uns requisits que tothom que ha trucat fins ara a la porta cumplia d’entrada.

El goig d’escriure és un espai d’escriptura per:

  • Treballar el projecte personal d’escriptura.
  • Escriure sense por i fruir escrivint.
  • Experimentar, fer créixer l’escriptura i la veu literària.
  • Gaudir d’un acompanyament individualitzat per al projecte personal d’escriptura.
  • Llegir com una escriptora o un escriptor. Analitzar i comentar textos.
  • Aprendre a incorporar tècniques narratives.
  • Beneficiar-se del poder terapèutic de l’escriptura.

 Requisits:

  • Gaudir de l’escriptura i la lectura.
  • Tenir un projecte d’escriptura per desenvolupar.
  • Voler aprendre i millorar.

RESERVA UNA PLAÇA. ÚLTIMA SETMANA!!!

oig de escriure

Detalls d’organització

RESERVA UNA PLAÇA ÚLTIMA SETMANA!!!

 TARDOR 2022.  PRESENCIAL/ZOOM:

Màxim 10 persones, mínim 6.

10 sessions (20 hores). 3 sessions via zoom (11 d’octubre, 8 de novembre i 13 de desembre via zoom, la resta presencials). 

Lloc: Centre “5 elements”. Barri de la Sagrera de Barcelona. Carrer Concepció Arenal, 72.

Horari: Dimarts al vespre de 18 a 20 h.

Inici: 4 d’octubre de 2022.

Preu: 255 euros.

Reserva de plaça. Última setmana!!!

Els meus manuals d’escriptura: Escriure sense por i Secrets de la ficció (en català i castellà, e-book i paper)

%d bloggers like this: