fbpx

Arriben els tallers de Primavera!

Reserva la teva plaça ara!

T’ajudo a fer de l’escriptura i la lectura unes aliades de per vida, unes amigues. A fer realitat aquell llibre que portes a dins. A llegir i escriure sense por, per gaudir, per ser més feliç. Crec que puc acompanyar-te perquè fa vint anys que engresco i ensenyo persones que tenen la necessitat d’escriure. També per la meva experiència personal, que he fet realitat el somni de ser escriptora i ajudar els altres a ser-ho.

Aquests són els tallers que t’ofereixo aquesta primavera:

Escriptura terapèutica Presencial (aquest trimestre es farà via zoom)

Escriure ens ajuda a travessar i acceptar el dolor i les pèrdues, a transitar per les boires de la ment. La paraula escrita és un canal per alliberar paraules silenciades i emocions contingudes, per elaborar situacions no resoltes, per recuperar els somnis i despertar a la poesia de la vida.

Escriptures autobiogràfiques On line via zoom.

Els nostres records, la nostra vida, són únics i els podem transformar en material literari. Recordar, reviure i rescatar bocins del nostre passat i escriure’ls, amb paraules que potser depertaran encara records més amagats per trenar-los amb nous mots.

Et proposo una travessia per l’autobiografia, les memòries, el diari íntim, el dietari i l’autoficció.

Escriptura terapèutica

El goig d’escriure Presencial (aquest trimestre es farà via zoom)

El goig d’escriure” és un espai per transitar i incorporar l’escriptura i la lectura al teu ritme i ben acompanyada, on l’itinerari individual preval sobre els objectius d’aprenentatge de grup.

En aquest taller cada alumne treballa en el seu projecte personal d’escriptura. Treballa en el seu llibre.

Llegir com un escriptor Online via zoom

Club de lectura que posa l’èmfasi en la forma que els escriptors i escriptores desperten sensacions i sentiments, provoquen el pensament crític o la sensibilitat del lector i creen altres efectes determinats.

Llegir com a un escriptor neix per completar l’activitat de l’espai d’escriptura “El goig d’escriure” i donar més amplitud específica a la lectura analítica, tan essencial per a l’escriptor. Però està obert a totes aquelles persones interessades en l’anàlisi de lectures des d’un punt de vista literari.

%d bloggers like this: