fbpx

Reserva la teva plaça ara!

T’ajudo a fer de l’escriptura creativa i la lectura unes aliades de per vida, unes amigues. A fer realitat aquell llibre que portes a dins. Fa més de vint anys que acompanyo persones que tenen la necessitat d’escriure.

Crec en els tallers d’escriptura creativa. Aquests són els que ofereixo aquesta primavera, Escriptura terapèutica i El goig d’escriure:

Escriptura terapèutica Via zoom

Escriure ens ajuda a travessar i acceptar el dolor i les pèrdues, a transitar per les boires de la ment. La paraula escrita és un canal per alliberar paraules silenciades i emocions contingudes, per elaborar situacions no resoltes, per recuperar els somnis i despertar a la poesia de la vida.

Pots trobar tota la informació pràctica aquí.

El goig d’escriure Presencial i zoom

El goig d’escriure és un espai per transitar i incorporar l’escriptura i la lectura al teu ritme i ben acompanyada, on pots seguir el teu itinerari individual gaudint de l’acompanyament de la professora i el suport del grup.

En aquest taller cada alumne treballa en el seu projecte personal d’escriptura, el seu llibre.

Pots trobar tota la Informació pràctica aquí.

Manuals d’escriptura

He escrit dos manuals d’escriptura pensant en els meus alumnes: Escriure sense por, el primer pas és relaxar-se i deixar-se fluir i Secrets de la ficció, un recull de tècniques narratives, eines d’utilitat. Són dos llibres autoeditats que pots comprar en paper o e-book, en català i castellà, aquí.

tallers de primavera
Tallers de primavera