fbpx

Reserva la teva plaça ara!

Inscripcions obertes!

Vull ajudar-te a fer de l’escriptura i la lectura unes aliades de per vida, unes amigues. A fer realitat aquell llibre que portes a dins. A llegir i escriure sense por. Per gaudir. Per ser més feliç. Crec que puc acompanyar-te perquè fa vint anys que engresco i ensenyo persones que tenen la necessitat d’escriure. També per la meva experiència personal, que he fet realitat el meu somni de ser escriptora i ajudar els altres a ser-ho.

Aquests són els tallers que t’ofereixo:

Escriptura terapèutica NOU! Presencial (zoom, si fos necessari per raons sanitàries)

Escriure ens ajuda a travessar i acceptar el dolor i les pèrdues, a transitar per les boires de la ment. La paraula escrita és un canal per alliberar paraules silenciades i emocions contingudes, per elaborar situacions no resoltes, per recuperar els somnis i despertar a la poesia de la vida.

El conte literari NOU! Online via zoom

El conte és un gènere extraordinari, una forma literària exigent, sense espai per explicacions enrevessades ni llargues descripcions ni diàlegs superflus, que requereix l’ús hàbil d’implicacions i omissions. És un gènere difícil i arriscat, amb poca roba per tapar desencerts i que no permet quedar-se a mitges.

Vols conèixer què s’amaga darrere d’un bon conte ? Vols fer un seguiment dels grans autors i autores del gènere?

Sobretot, sóc una escriptora de contes.

El goig d’escriure Presencial (zoom si fos necessari per raons sanitàries)

El goig d’escriure” és un espai per transitar i incorporar l’escriptura i la lectura al teu ritme i ben acompanyada, on l’itinerari individual preval sobre els objectius d’aprenentatge de grup.

En aquest taller cada alumne treballa en el seu projecte personal d’escriptura. Treballa en el seu llibre.

Llegir com un escriptor NOU! Online via zoom

Club de lectura que posa l’èmfasi en la forma que els escriptors i escriptores desperten sensacions i sentiments, provoquen el pensament crític o la sensibilitat del lector i creen altres efectes determinats.

Llegir com a un escriptor neix per completar l’activitat de l’espai d’escriptura “El goig d’escriure” i donar més amplitud específica a la lectura analítica, tan essencial per a l’escriptor. Però està obert a totes aquelles persones interessades en l’anàlisi de lectures des d’un punt de vista literari.

%d bloggers like this: