fbpx

Fa set anys que tinc la web raquelpicolo.net a wordpress amb informació sobre els meus tallers d’escriptura i lectura. Aquest és el tercer disseny que li aplico, amb l’ajut imprescindible de la meva informàtica de capçalera. La plantilla anterior emfatitzava sobretot el blog. S’ho mereixia i s’ho mereix, perquè hi ha molt contingut generat amb amor. Setmana rere setmana he anat escrivint textos que em semblaven d’interès pels amants d’escriure i llegir. El blog raquelpicolo.net és una petita biblioteca entorn de llibres, tècniques i recomanacions d’escriptura creativa. També un estímul per escriure sense por.

Oferta de nous tallers

En el nou disseny el blog, que és el cor de la web raquelpicolo.net, passa a ser un apartat del menú, com clubs de lectura o tallers. Continua sent el motor la web que avança post a post, però he volgut donar més rellevància als tallers d’escriptura i lectura, que quedaven més amagats. L’experiència del taller El goig d’escriure, on cada alumne treballa en el seu llibre, i amb el qual vaig iniciar el meu espai d’escriptura a Barcelona, ha estat molt satisfactòria. Per això he decidit ampliar l’oferta. I he començat per afegir tallers que m’han demanat diverses vegades els últims anys.

A la tardor obro un grup d’escriptura terapèutica presencial, perquè estic molt convençuda que l’escriptura ens ajuda a ser més feliços.

Esperem que els tallers presencials no s’hagin de reconvertir a zoom,

La Covid-19 ens ha ensenyat a treballar a distància. Gràcies a zoom vam salvar els dos últims trimestres d’El goig d’escriure i va anar molt bé. Zoom es queda a raquelpicolo.net perquè té una part molt positiva, per això he decidit oferir tres tallers trimestrals des de casa, que em seria complicat oferir-los en format presencial. El primer que faré, a la tardor, és Els secrets de la narració, és a dir tècniques narratives bàsiques. A l’octubre també començarà el club de lectura online Llegir com un escriptor, perquè tant o més difícil llegir que escriure.

Més disseny per informar millor

Desitjo que trobis bonica la nova cara de raquelpicolo.net perquè m’hi sento força representada. He procurat trobar una estètica amb què m’hi sentís a gust, que fos harmoniosa i bella (me l’ha buscat i trobat la informàtica de capçalera). Però, sobretot, el que he pretès és comunicar de manera clara i atractiva la meva oferta i filosofia professional. Donar informació sobre qui sóc la meva obra i qui sóc. Que et sigui agradable passejar per raquelpicolo.net i que trobis la informació fàcilment i ben explicada.

Pròximament

Dels tallers d’estiu que faig al Pirineu en tens un de molt especial els dies 5-6 setembre. A Farrera, com cada any “Escriptura i natura“.

Per llegir qualsevol dia de l’any si t’agrada escriure: “Escriure sense por. Manuel d’escriptura creativa “.