fbpx
Mary Shelley tenia vint anys quan va acabar d’escriure la novel·la Frankenstein, considerada com la mare de la Ciència-ficció. És una de les novel·les representatives del moviment romàntic del segle XIX. No només ens ha regalat un dels personatges emblemàtics de la literatura universal sinó que, després de dos segles de la seva publicació, ens continua atrapant i interpel·lant. És una lectura deliciosa.

Club de lectura de novel·la històrica de la Biblioteca Sofia Barat.
Primera novel·la de Marta Orriols. M’ha agradat molt i no només pel seu aplaudit estil intimista i hàbil amb el llenguatge de les emocions. Tracta amb fondària i sense excessos emocionals el tema de la mort i de la pèrdua. És una novel·la molt ben construïda, plena de sensibilitat i petits detalls significatius.
Un Plaer de lectura.

Programa Cafè amb lletres. Biblioteca Central Cerdanyola del Vallès.
Recull de contes escrits per exalumnes del meu taller de contes als Amics de les Arts de Terrassa. Els felicito per un llibre tan esplèndid. Sis veus potents.
D’aquest llibre de poemes de Marta Pera, que coneixem sobretot per les seves meravelloses traduccions literàries, l’únic que puc dir és que m’agrada molt i que el gaudeixo cada vegada que l’obro. El trobo exquisit, traspua sensibilitat, serenor i sentit de l’humor. Una altra de meravella.

Relectures

Club de lectura Biblioteca de Vilassar de Mar.
Club de lectura Biblioteca Soler i Vidal. Gavà,
Club de lectura Biblioteca Can Manyer. Vilassar de Dalt.

Tallers d’estiu al Pirineu. Inscripcions obertes!